Felles LTO møte nr 2 (Georgia)

I dag var det sent opp, for så å starte med en god og skikkelig varm dusj (!!!) – hva skjer???

Etter å ha skrevet rapport om gårdagens hendelser, bar det det avsted til felles LTO møte nr 2 hos Core Team. Det var bare en av LTO’ene som skulle møte. Å møte på slike møter er jo ikke noe problem for oss som bor i Tbilisi, men betraktelig mer administrasjon med mer for de som har tilhold ute i distriktet – derfor kun den ene i teamet. Jeg dro på møtet fordi Tania hadde flaks når vi slo mynt og kron om hvem som skulle dra…

Møtet var oppsummering og oppdatering av den politiske situasjonen, utveksling av informasjon, i tillegg til informasjon og koordinering rundt opplegget på valgdagen. Møtet var først ferdig rundt kl 1930 og da skal jeg love dere at jeg var jeg sulten…

Det ble til at Inger Marie Bakken fra Verdalen kommune som er den andre norske LTO’en og jeg gikk for å spise middag. Det ligger en restaurant rett nedenfor hotell Sheraton der vi hadde vært en gang tidligere med hele gjengen, så vi gikk dit – det var jo kort vei og en tabbe også… Det var det mye folk, det er åpenbart en ”gå ut med hele familen-dag” i dag, men vi fikk et bord som vi kunne ha helt til kl 2200 for da var det reservert – det måtte da holde i massevis… Vi skulle nok ha valgt et roligere sted – bokstavelig talt…

Vi bestilte og første varslet kom da jeg fikk feil salat, men ok – ikke noe problem. Så fikk jeg maten min – kyllingfilet med litt forskjellig. På spørsmål om det var poteter med, fikk jeg ja – men ingen poteter… Jeg ventet og ventet på at Inger Marie skulle få maten sin slik at jeg kunne begynne å spise (man er da høflig..). Hun ventet og ventet… og purret på 4 forskjellige kelnere. Iom at engelsk-kunnskapene varierte pekte hun bla på sin tomme tallerken for å illustrere at hun manglet maten sin bare for å oppleve at flere av dem kom en ny tom tallerken… og ingen mat…

Jeg var jo litt bekymret for at de hadde misforstått og trodd at kyllingretten var til oss begge, men da jeg var nesten ferdig, fikk hun til slutt maten sin…. Da jeg var helt ferdig med kyllingen min, lå det en anselig haug med kyllingbein på min tallerken, vårt kyllingfilet-begrep er åpenbart noe annerledes enn her…

Iom at jeg måtte vente en del på henne, bestilte jeg en ny Coca Cola og fikk en Coca Cola light…Så bestilt vi kaffe, men to forskjellige typer, denne gangen var det jeg som måtte vente til hun var ferdig med sin kaffe, før min kom på bordet.

Bortsett fra at det en del venting, noe feilleveranser og levende musikk som var sånn ca 5 hakk for høyt, var det en trivelig kveld med god mat, men dog med noe mye venting… vi var ferdig 15 minutter før de nok hadde kastet oss ut uansett…dvs kl 2145. Og da var det bare å vende snuten hjemover…

Så hva har jeg lært i dag da?

  • Ikke gå på en fin familie-restaurant 1. nyttårsdag i Tbilisi…
  • Georgiske restauranter er ikke alltid like enkle…
  • Kyllingfilet er ikke alltid kyllingfilet, noe ligner mer på en kylling i små stykker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.