Frankfurt flyplass – like stusselig…

Nå sitter vi på flyplassen i Frankfurt, fullstendig nedlastet med håndbagasje, taxfree mm. Klarer vi å få alt med oss, skal vi være godt fornøyd.

Flyturen fra Rio gikk bra, det er en flytur på rundt 9 700 km og det er jo unektlig et godt stykke. Vi var fremme i 15-tiden på ettermiddagen pga tidsforskjellen, dvs at vi spiste frokost rundt kl. 1300, ikke helt unormalt til oss å være – vel og merke når vi er hjemme i Norge – så det er jo enda et ledd i tilvenningen.

Flyplassen i Frankfurt er som tidligere meldt lite å skryte av, men opp i mot Rio er det jo rene paradiset. Du får jo kjøpt både mat og drikke her…

Så nå sitter vi her – sammen med en masse rogalendinger – akkurat det er det jo en god stund siden vi har hørt… men åpenbart reiser også jærbuene på ferie…

Taxi fra Dalanebussen er bestilt og bekreftet – det skal jo bli godt å slippe å drasse rundt på alt på flybuss, togstasjon, mm sent på kvelden – og ikke er det så mye dyrere heller enn å reise kollektivt. Da er jo valget enkelt… ikke sant?

Det vi lurer mest på er om hagen vår har klart seg gjennom vårt lange fravær – vi har jo ikke vært der og vannet plenen og alle plantene, men vi regner med at Tore har fikset akkurat det… Vi er nå enige om at vi ikke lengre skal ha naturhage… neida jungel er tingen – den dekker absolutt alt og er veldig innholdsrik, både med hensyn til dyr og planter. Det får bli neste utfordring på Egebakken.

Nå venter knekkebrød med kaviar og brunost…

Så hva har vi lært i dag da?:

  • Frankfurt flyplass er like stusselig i dag som for en måned siden.
  • Flyplassmat er dyr og dårlig…
  • Tax-free er et lite …., for de som skal betale vel og merke… vel vel vi fikk vår kvote også…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.