Avslutningen – Georgia

Siste dager

Den 16. januar gikk med til de-brief hos NORDEM og hjemreise.

Så var det bare rapportskrivingen igjen, der jeg kun skulle ha min del. Den ble forsinket da jeg fikk et alvorlig tilfelle av musearm, hadde ikke trodd det var mulig å ha så vondt i en arm/skulder. Men bærbar pc på tvilsomme skrivebord mm hadde åpenbart sin effekt. Vel, vel, det var jo også en læring…, men det kostet meg 14 dager uten mulighet til å skrive noe på pc, noe som også var problematisk på jobben.

Alt i alt var dette en fin tur!

Men skal si det var godt å komme hjem til familien og ta seg en laaang og vaaarm dusj…

Den 15. januar gikk med til reise og den gikk via Munchen der det ble tid til en liten tur inn til byen før flyet gikk videre.

Her skjedde det nesten en liten katastrofe. Det var en LTO som åpenbart kjente noen i leilighetskomplekset vårt og skulle bo der natt til 15 og hun skulle møte ved bilen som oss andre. Problemet oppsto da hun, viste det seg, forsov seg. Sjåføren viste ingenting og snakket heller ikke noe engelsk – noe som ikke akkurat hjalp på kommunikajsonen, vi ante overhodet ingenting, ingen av oss hadde noen mobilltelefonnr eller telefonnr tilgjengelig. Vi hadde ikke en ide om hvor hun var eller noe slikt. Etter å ha ventet så lenge som det var mulig, ville ikke sjåføren vente lengre og kjørte. Hun kom seg til flyplassen til slutt, men var meeeget sinte på oss – ikke at vi viste hva vi kunne ha gjort mer, men det er jo greit å ha noen å skylde på. Tror hun lærte å ha vekkeklokken på og avtale litt mer detaljert om henting…

Den 14. januar gikk med til å avslutte leilighet, kjøpe inn gaver og litt fritid. Det ble for øvrig en dyr dag… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.